Showbiz

“UMORNA SAM, IZGUBILA SAM SVE” Evo kako izgleda Dunja Ilić nakon pokušaja samoubistva! Napisala pismo, a njene riječi će vas DOTUĆI! (FOTO)

Vijest da se otac Dunje Ilić ubio i to samo nekoliko dana nakon njene objave da se otrovala tabletama potresla je čitavu javnost.

Kako je često na društvenim mrežama, ona stalno svoju publiku upućuje u njene aktivnosti i kretanja, kao i svoje misli.

Ovo je HIT definitivno!

Tako se ovog puta obratila svojim fanovima i široj javnosti putem Instagram priče.

– Vrlo sam umorna, tužna, osjetljiva i ranjiva ovih dana i to je ok… Izgubila sam sve dok sam se borila za svoje i tuđe dobro, sada eto vidim na pogrešan način. I što je najbolnije, u toku te bitke izgubila sam osobu koju sam najviše voljela… Sasvim je ok da budete iscrpljeni poslije bitke, naročito izgubljene, naročito one u kojoj izgubite sve. Ne morate odmah nazad u ra,tnički stav. Dajte sebi vrijeme početi od nule, preboljeti… zahtjeva da date sebi vremena da ponovo pronađete ljepotu u životu za koju ćete se uhvatiti tokom obnavljanja. To ne možete iz ra,tničkog stava… Njegujte sebe… Dajte sebi pauzu… Izgubili ste, ali ste se borili… Zaslužili ste – završila je Ilićeva.

Evo kako Dunja izgleda nakon izlaska iz bolnice!

Ona je bila NAJVEĆA LJUBAV Toše Proeskog, danas je UDATA I IMA SINA ! Kad čujete kako mu je dala ima srce će vam pući od tuge