Uncategorized

Tek što smo se povratili od ŠOKA ZBOG TRAGEDIJA Grua, STIGLA UŽASNA VIJEST da nas je zauvijek NAPUSTIO I ON! Preminuo poznati muzičar! Počivaj u miru legendo

Kolege ne mogu da dođu sebi od šoka!

 

Frontmen benda “Bezobrazno zeleno”, Bojan Vasić preminuo je juče. Sa poznatim muzičarem se oprostio Dejan Cukić u potresnoj objavi na Fejsbuku.

 

BIO JE NA OBALI I SVE JE VIDIO! Ovako je nastradao reper Dalibor Andonov Gru, “ispucavao ga je snažno u vodu, a onda…”

– Kakav je užasan dan bio juče! Tek što sam se povratio od šoka zbog tragedije dragog dugogodišnjeg poznanika Grua, saznao sam da nas je napustio još neko veoma blizak – napisao je Dejan.

– Bojan Vasić, poznatiji kao Vasa Zeleni, bio je vođa i idejni tvorac grupe Bezobrazno Zeleno. Počeli su sa “Bežim niz ulicu”, imali su hit “Gibaj se” i, naravno, nezaboravne “Bombardere”… Vasa je bio jedan od glavnih saradnika na prvom albumu “Spori ritam”.

PROCURILE FOTKE KOJE NIKO PRIJE NIJE VIDIO Dragana Mirković u žutom kupaćem, SVE KIPI, muškarce bacila u trans! (FOTO)

Snimili smo njegovu “Diraš me pakleno”, a napisao je još nekoliko tekstova za tu ploču, uključujući i naslovnu “Spori ritam”, pa je tako, na neki način, postao kum benda koji traje već 32 godine… pronašao sam (jedva!) na YouTube-u spot za pesmu “A šta da radim” gdJe je Vasa svirao bas umJesto Branka Isakovića, (tada na nekoj turneji po Rusiji)… Počivaj u miru Kume, prijatelju… Hvala ti za sve – napisao je Cukić.
Izvor: alo.rs

JUČE SAM BIO NA SVADBI SVOG ROĐAKA….NAPIO SAM SE KAO NIKADA DO SADA….