Uncategorized

SVI ŽURE DA VIDE SLIKU ANE IVANOVIĆ PRIJE PORODA: Objavila je ovo prije 4 dana i mnoge ostavila u NEVJERICI, EVO KAKO IZGLEDA

Srbijanska teniserka Ana Ivanović na Instagram profilu objavila je da presretna jer je njena porodica bogatija za još jednog člana. Ana je po drugi put postala majka.

http://extrablic.info/danas-sam-se-ranije-vratio-s-posla-sretan-jer-sam-dobio-dodatno-slobodno-vrijeme/

Ana Ivanović je u maju objavila da ona i Bastijan očekuju drugo dijete, a danas su zvanično potvrdili da su dobili drugog sina.

“Pucamo od ljubavi i sreće. Naš sin je dobio malog brata”, napisala je Ana uz fotografiju na kojoj se vide šake četvoročlane porodice.

 

Tokom trudnoće Ana je bila aktivna mama. Vrijeme je provodila sa sinom prvencem, suprugom i prijateljima. Najveći broj fototografija tokom trudnoće nisu otkrivale u kom je mjesecu trudnoće

VIC DANA : Mujo se obratio Fati prije spavanja

Prije četiri dana objavila je fotografiju u bijeloj košulji i crnim pantalonama uz opis: “Igra čekanja”. Da niste znali da je Ana trudna, ne biste ni pomislili da će uskoro dobiti drugo dijete.

 

Nakon objave da je porodica Ivanović-Švajnštajger bogatija za još jednog člana Instagram profili Ane i Bastijana su prepuni čestitki i lijepih želja.