Showbiz

PROCURIO VIDEO: Topalkova kćerka ko od majke rođena! Komentari pljušte!

O njenom novom snimku bruje društvene mreže

Ovo je HIT definitivno!

Osim brojnih pohvala koje dobija na račun svog izgleda, Helenu Topalović jednako i “bije glas” da je pretjerala s estetskim korekcijama. Takođe, Topalkova ćerka ne može da izbjegne ni one komentare koji kažu da se često “zaigra u fotošopu” te da ne skida šminku sa lica.

Najnovijim snimkom na društvenoj mreži Instagram zapušila je usta mnogima kada je pokazala gdje se i kako baškari, kao i svoje lice bez šminke.

Očito, ona je i te kako zadovoljna svojim izgledom, a i pokrenula je lavinu pozitivnih komentara onih koji je podržavaju, iako se odavno povukla iz javnosti.

Ona je bila NAJVEĆA LJUBAV Toše Proeskog, danas je UDATA I IMA SINA ! Kad čujete kako mu je dala ima srce će vam pući od tuge

BONUS ISPOVIJEST

Danas sam otkrio da me žena vara već deset godina. Moj sin ne gaji nikakva osećanja prema meni. Shvatio sam da sam propustio sahranu svog oca NI ZBOG ČEGA.

Nisam napisao roman, nisam obišao svet, nisam pomagao beskućnicima. Kao tinejdžer i u ranim dvadesetim sve ove stvari sam smatrao izvesnim. Da samog sebe sretnem iz svojih mlađih dana, tačno bih se opaučio posred face. Na šta li sam mislio? Kako sam mogao da živim kad je posao postao moj život?

Po povratku kući, večerao bih, pripremio se za posao sledećeg dana i zaspao u 10, da bih se probudio u 6 sati sledećeg dana. Bože, ne sećam se kada sam poslednji put vodio ljubav sa svojom ženom. Šta sam radio tih deset godina? Van posla, ne mogu reći baš ništa. Nisam bio dobar muž. Nisam bio JA. Ko sam ja? Šta mi se to desilo? Čak ni razvod nisam zatražio, ni vikao na nju, ili plakao. Nisam NIŠTA osećao. Sad, dok pišem ovo osećam suze. Ali ne zato što me je žena varala, nego zato što sada kapiram da sam umirao iznutra.