Showbiz

MI NISMO VIŠE ZAJEDNO: Supruga Ognjena Amidžića otkrila ŠOKANTNU ISTINU! Brak im se RASPAO?!

Danijela Dimitrovska bila je gošča u emisiji “Magazin in” i tom prilikom šokirala publiku kada je izjavila da više nije u braku sa Ognjenom Amidžićem.

Međutim, to je bila samo šala pa je ubrzo otkrila kako funkcioniše njihov brak.

Ovo je HIT definitivno!

– Pa, bilo je davno, nismo više zajedno, eto ekskluzive. Šalim se. Mi smo zajedno 10 godina, imamo dijete i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u riječima – rekla je Danijela i otkrila privatni detalj.

– Ja sam gospodarica u našem braku, on je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu – izjavila je Danijela.

Ona je bila NAJVEĆA LJUBAV Toše Proeskog, danas je UDATA I IMA SINA ! Kad čujete kako mu je dala ima srce će vam pući od tuge

BONUS ISPOVIJEST

Danas sam otkrio da me žena vara već deset godina. Moj sin ne gaji nikakva osećanja prema meni. Shvatio sam da sam propustio sahranu svog oca NI ZBOG ČEGA.

Nisam napisao roman, nisam obišao svet, nisam pomagao beskućnicima. Kao tinejdžer i u ranim dvadesetim sve ove stvari sam smatrao izvesnim. Da samog sebe sretnem iz svojih mlađih dana, tačno bih se opaučio posred face. Na šta li sam mislio? Kako sam mogao da živim kad je posao postao moj život?

Po povratku kući, večerao bih, pripremio se za posao sledećeg dana i zaspao u 10, da bih se probudio u 6 sati sledećeg dana. Bože, ne sećam se kada sam poslednji put vodio ljubav sa svojom ženom. Šta sam radio tih deset godina? Van posla, ne mogu reći baš ništa. Nisam bio dobar muž. Nisam bio JA. Ko sam ja? Šta mi se to desilo? Čak ni razvod nisam zatražio, ni vikao na nju, ili plakao. Nisam NIŠTA osećao. Sad, dok pišem ovo osećam suze. Ali ne zato što me je žena varala, nego zato što sada kapiram da sam umirao iznutra.