Uncategorized

“Jedan čovjek se zaustavio pored cvjećare kako bi naručio i poslao cvijeće svojoj majci koja je živjela u drugom gradu…

Naš savjet je da svima dijelite ljubav i ko zaslužuje i ko ne, jer na kraju se sve vrati.

Jedan stariji čovjek je naručio cvijeće za svoju majku koja je živjela u drugom dalekom gradu..

ČESTITKE PRISTIŽU U DOM DRAGANE MIRKOVIĆ ! Ona i muž NIKADA SRETNIJI, on je drži za STOMAK! Za ovo se ŽIVI

 

Prilikom izlaska iz auta ugledao je uplakanu djevojčicu: Pitao ju je šta nije u redu, a ona je odgovorila: “Htjela sam da kupim crvenu ružu za svoju majku. Ali nemam dovoljno para da to učinim.”

Taj čovjek se zasmijao i nakon toga rekao: “Hajde sa mnom. Ja ću ti kupiti ružu.” Kupio je djevojčici ružu i naručio da se cvijeće pošalje njegovoj majci. Dok su izlazili iz cvjećare, ponudio je da djevojčicu odvuče do njene majke. Ona je radosno pristala. Nakon djevojčicinih uputa, dovezao ju je do me.zara, na koji je ona stavila ružu.

Odmah se vratio u cvjecaru uzeo je cvijece i otisao u grad gdje je njegova majka zivjela.

SVE JE GOTOVO, EVO KO JE ODGOVORAN ZA UBISTVO DAVIDA DRAGIČEVIĆA Na njih niko nije sumnjao, pronađeni DOKAZI

Pouka:

Život je kratak. Provedite više vremena pokazujući ljubav i brigu o ljudima koji i vas vole. Uživajte u svakom trenutku sa njima prije nego što bude prekasno. Ne postoji ništa važnije od vaše porodice.

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

Moja želja i potreba je da sa vama podijelim svoje iskustvo sa mojim bratom, ja ne znam koliko je on svjestan da je to dobra odluka, ali po meni je to kiks njegovog zivota.

U pocetku studija moj brat se upoznao sa sadašnjom ženom, a pošto su malo duže studirali, tek skoro su odlučili da se vjenčaju.

Ta djevojka dolazi iz Novog Pazara. U početku da se zna da nemam ništa ni protiv koga u svijetu, svi smo isti i ne razlikujemo se od drugih ni po čemu.

Oni su imali normalno vjenčanje u Subotu dok su svatovi išli u nedjelju u Novi Pazar. Njeni su željeli veliko veselje, i tako smo se i organizovali.

 

Nisam očekivala vjenčanje u crkvi pa i nije bilo, bili su u restoranu u blizini, i njena porodica je bila divna i jako ljubazna.

Odmah da dodam i da mi nismo s njima ugovarali ništa oko veselja u njihovom mjestu, jer kakve veze ima… Već smo jedno pravili u Beogradu, pa hajde još jedno kod mlade! Ono što nas je sve jako iznenadilo desilo se kad smo naručivali piće da pijemo.

Alkohol su ukinuli, šta god smo htjeli naručiti od alkoholnih pića nisu nam dali jer su njeni zabranili. Nismo ni mi bili za opijanje već to je jednom u životu i treba nazdraviti i veseliti se.

 

Jako me je začudila ova odlulka jer je moj brat mladoženja i on se pita, a ne ona! Ispoštovali smo ih nismo im ništa htjeli reći, a brat se pravio lud kada god smo mu spomenuli nešto vezano za tu temu.

Posebno što je čudno je da njeni žive u inostranstvu odavno i da su ovde došli da pljunu pare za svadbu na svoj način. A mi ostadosmo suva grla. Ne znam je li normalno to, ali ako već žele moderan brak, bez crkve, bez običaja, opušteno sve… onda zašto moramo da pijemo sokiće umjesto šampanjca i neke domaće ra.kije????