Showbiz

ANA NIKOLIĆ OBJAVILA NAJNOVIJU SLIKU, NIKO NE VJERUJE DA SADA OVAKO IZGLEDA: Fanovi u nevjerici, GDJE SU KILOGRAMI NESTALI? (FOTO)

Pjevačica Ana Nikolić se posljednjih nekoliko mjeseci povukla iz javnosti, a glavni razlog je njeno nezadovoljstvo fizičkim izgledom.

Ovo je HIT definitivno!

Javnost su prije 2 mjeseca uzdrmale fotografije pjevačice, koju su jedva prepoznali usljed viška kilograma, koji su narušili njen izgled.

 

Međutim, pjevačica je počela redovno vježbati, a nedavno je objavila i video iz teretane.

Ona je bila NAJVEĆA LJUBAV Toše Proeskog, danas je UDATA I IMA SINA ! Kad čujete kako mu je dala ima srce će vam pući od tuge

Pjevačica je sada objavila nekoliko novih fotografija, na kojima se jasno može vidjeti koliko je smršala:

 

– Kako si lijepo smršala, bravo svaka čast – samo jedan je od komentara njenih fanova.

 

BONUS ISPOVIJEST

Muž je došao kući s posla i našao troje svoje djece napolju u dvorištu, još u pidžamama, blatnjave, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po celom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće takođe, a nigde nije bilo psa.

Ušavši u kuću, pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je radio na najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudopera je bila nakrcana prljavim posuđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na sprat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće.

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

Iz kupatila je tekao potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih peškira, voda je tekla iz lavaboa, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni celim kupatilom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmijala mu se i pitala ga:

“Dragi, kako ti je bilo na poslu?”

Gledajući je u nejverici, pitao ju je:

“Šta se ovdje dogodilo danas??”

Ona se opet nasmijala i rekla:

 

“Znaš kada svaki dan dođeš nervozan sa posla i izdereš se na mene “šta si radila po cijeli dan?!”?”

On kaže: “Znam!”

“E, pa danas to nisam radila!” – reče ona i nastavi da čita.